Monday, 25 June 2012

Moving in

Finally..kami dah tinggal sebumbung..alhamdulillah :)

As I have previously shared,we had a rather limited budget.Al-maklum lah kan pasangan yang baru berkahwin biasa lah tuh,normally ambik masa satu dua bulan jugak untuk stabil kan balik ekonomi..hehe..but alhmdulillah..i happy and syukur sangat dengan apa yang i ada sekarang.Even our house,tak complete 100 % but we still comfortable dengan apa yang ada sekarang.tuh semua sudah memadai..We actually just completed our house with fridge,washing maching,LCD tv and barang-barang dapur yang hampir complete.hidup berdua buat apa barang banyak-banyak kan? i wanted simple decoration.tak payah messy banyak furniture sangat.same my husband too :)

I and husband actually banyak dapat wedding gift time majlis sebelah i and majlis sebelah husband that day.We received a microwave oven,toaster,rice cooker and pinggan mangkuk jangan cakap lah memang banyak.nak bukak kedai pun boleh nie..hahaha..So,i don't think we need to spend any more than that.Alhmdulillah,lucky one we have nice relatives and  friends kan? hehe...:)

And then,last week friday we are just installed Astro B.yond..After this,my husband demam bola lah nampaknya..hahaha =)


Thank you God for this.


-Hunnybee’s -

Sunday, 24 June 2012

Man and wife


Syukur alhamdulillah.....

Sorry..picture tak berapa clear..al-maklum lah nie bukan official photographer for my wedding =)



Dengan sekali lafaz..

Finally,my dear boyfriend for 4+ years officially my husband now.

And we are now man and wife..

Alhamdulillah..amin...:)



-Hunnybee’s -