Friday, 1 November 2013

I'm a SHAKLEE Independent Distributor

Assalamualaikum...:)

Lame dah blog nie tak ber'update'..busy wey...
tak sempat nak mengupdate..huhu :)
Actually, banyak benda yang i nak share..tapi nanti eh...
tak sempat lah nak share sekarang nie..
wait for next entry ok!

just nak inform you all..
now, i dah sah jadi SHAKLEE Distributor..
So, sape2 yang nak order barang2 Shaklee boleh lah order dengan i ok..

Ramai yang tanya.."as, sejak bila and kenapa tetiba nak berbisnes pulak??" Jawapan i senang je..sebab i memang menggunakan Shaklee..
since preggy, berpantang sampai lah sekarang memang i still guna product shaklee..
So, memang senang lah kan if kite sendiri pakai product tuh,
 pastuh kite sendiri pulak yang jual..
boleh lah jadi testimoni diri sendiri..kihkih :)

Since, i pakai product nie ramai jugak lah kawan-kawan yang call tanya macamne cara makan, ape yang i makan..so, bile fikir balik ape salah nye if i sendiri yang jual product nie kan..
sebab kawan2 ramai yang dah tahu i memang pengguna shaklee..
and dah ramai yang tahu keberkesanan product shaklee nie...:)




Note : Saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjuk kan :)


-Hunnybee’s -

2 comments: