Sunday, 22 September 2013

First time Qaisara demam :(

Assalamualaikum..hye korang!
Monday bluesss..
urwgghh..sangat takde mood nak kerja ari nie..
yela..sabtu, ahad syok cuti duduk rumah.
bile tiba isnin mood memang ke laut lah nak kerja..
dah lah hati pun tak berapa sedap tinggal Qaisara kat nursery sebab semalam die demam temperature 37'c..
Tapi pagi tadi bangun tido sebelum hantar Qaisara pergi nursery suhu badan nie dah turun sikit 36'c..
Alhamdulillah..tak mau demam2 ye sayang..:)
 Mama, babah doakan anak mama nie sihat2 selalu..
Nanti kejap lagi mama turun tengok awak ye..nasib baik lah nursery awak bawah office mama je..every 3-4 hours mama bley datang jenguk2 awak.. :)

Ehhh..lupe hari nie 23hb kan?? yay! ari nie jugak anak dara mama genap 4 month old..mama and babah doakan awak sihat sentiasa sayang..


See..demam2 pun still boleh senyum2, gelak2 ajak orang main.
mama and babah risaukan awak tau sayangg....aihh!!



Tengok tuh..loya buruk ek anak dara mama nie..awak nie demam sure nak pandai sesuatu kan..nak meniarap ke Qaisara..hari nie genap awak 4 month tau sayang..


Gelak tawa, senyuman mu sukar mama nak lupakan tau..duduk kat office buat kerja pun,
ingat awak...
sayaaaang princess mama nie...ummmmuahh...!!!

-Hunnybee’s -

3 comments: